perjantai 9. maaliskuuta 2012

Viikonloppuvalmiudessa

Perjantaipäivitys: Töissä on paljon tekemistä. Kotona on ollut paljon tekemistä. Nyt tuli viikonloppu. Mukavaa.

Viime viikonloppu meni ylihuomista puheenvuoroa vääntäessä, mutta vääntäminen kannatti. Löysin punaisen langan, ja nyt on jo paljon rentoutuneempi olo. Voin ehkä nauttia viikonlopusta, ja uskoa siihen, että pärjään.

Katsomme taas tänä vuonna puolison kanssa American idolia. Se jaksaa edelleen tuntua mukavalta rentoutumistavalta. Tänään on vuorossa tuloslähetys eilisestä tytöt vastaan pojat-illasta. Viimeiseksi jääneet poika ja tyttö saavat uuden mahdollisuuden, ja jompikumpi saa jäädä laulelemaan. Hyvä hänelle.

Idol on siitä hauska, että se tuo amerikkalaista kulttuuria hiukan lähemmäs. Ja nuoret ihmiset tuntuvat melko aidoilta. Hauskaa on sekin, että erityisen koskettavan ja upean esityksen jälkeen tuomari saattaa joskus huutaa, että amen to that, tai thank you Jesus. Myöskin, kun yksi tyttö putosi lavalta ja meni tajuttomaksi, niin kanssakilpailijoiden joukko otti toisiaan kädestä ja rukoili yhdessä. Kannatettavaa toimintaa, jota tuskin Suomen Idolsissa näkee. Joskaan en pysty kovin varmasti sanomaan, näkeekö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti