sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Valitelma

Hullunmylly jatkuu töissä. Olin koko viime viikon niin väsynyt, ettei työnteosta meinannut tulla mitään. Tässä kuussa on aika paljon työmatkoja, yksi joka viikolla. Vielä kaksi olisi jäljellä. Toivottavasti sitten lokakuussa rauhoitellaan. Tai ehkä se syysflunssa iskee jossain vaiheessa minuunkin (kunnolla), niin saan pakollisen lepotauon. Mieluummin pari kolme päivää kunnon kuumetta kuin monta puolikuntoista viikkoa, kiitos. No, aina saa toivoa.

Hieman edelliseen liittyen, tuparit eivät ole ihan vielä. Kai ne voi pitää pari kuukautta muuton jälkeenkin. Jos minulla on viikon päästä vapaa viikonloppu, niin ehkä saan loput laatikot purettua taikka tungettua vaatehuoneeseen. Ja olisi kiva saada hankittua tänne jotakin lisätäytettä jo pian, kuten sen sohvan, työpöydän tai pari mattoa. Jos olisi aikaa.

Jossain vaiheessa oli tullut syksy. Aika kostea sellainen. Tai ehkä olen ollut sisällä aina kun aurinko on paistanut. Keltaiset lehdet ovat kuitenkin ihan kivan näköisiä. Ja sauna on ruvennut kutsumaan minua enemmän. Siellä voi parannella mieltä ja ruumista. Lämmittelemään siis heti kohta taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti