lauantai 19. helmikuuta 2011

Biisonia nassuun

Tänään on ollut tällainen palautumispäivä, kauniisti sanoen. Olen rötköttänyt sängyssä ja lukenut Mallorean tarun loppuun. Ja syönyt ja nukkunut päiväunia. Illemmalla sain jopa tiskattuakin, mutta olo on kumminkin aika rappioinen ja päätä särkee. Huomenna menen ulos.

Eilen oli toiminnallisempi vapaailta. Puoliso vei minut heti töiden jälkeen syömään ja sitten elokuviin. Ravintola oli oikein positiivinen kokemus. Se oli sellainen länkkärityylinen ja rento, ja on kuulemma aika uusi täällä. Sieltä saa pihvejä. Tilasimme biisonia. Se oli kyllä vaan tosi hyvää. Alkuruuaksi oli kasa joitain pähkinöitä, ja kuoret sai heittää lattialle. Harmi vaan, että lysti maksoi melko lailla. Joka viikko ei kehtaa siellä käydä.

Masujen täyttämisen jälkeen menimme elokuviin katsomaan Kotkan. Se oli ihan hyvä myöskin. Minua vain häiritsi jonkin verran, kun olin nähnyt trailerin. Se oli paljastavinaan vähän liikaa tarinasta. Suosittelen katsomaan Kotkan, jos tykkää jonnekin antiikin aikoihin sijoittuvista elokuvista. Minä tykkään. Biisonista tykkään myös. Mutta traileria en suosittele katsomaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti