perjantai 18. maaliskuuta 2011

Sankareita ja supertähtiä

Onneksi tosiaan tuli viikonloppu. Minulla ei ollut ihan paras viikko, vaikka ei se nyt huonoinkaan ollut. Tänään kello 16 jälkeen alkoivat työtkin sujua oikein uppoutuneeseen tahtiin. Ihan mukavaa päättää viikko aikaansaamisen tunteeseen.

Puolen päivän aikaan piti hakea puoliso pois töistä, oli niin kipeä ettei meinannut pystyssä pysyä. Jokin kiertokuumetauti näyttäisi olevan. Sitä on nyt liikkeellä. Perjantai-illan viettoamme tauti ei tosin haitannut, se toteutui ihan suunnitelmien mukaan. Meillä on viime aikoina ollut tapana rentoutua perjantaisin American Idolin parissa. Yllätys yllätys, minäkin katson sitä oikein mielellään. Siitäkin huolimatta, että ohjelma tulee alkuasukkaiden kielellä, enkä ymmärrä ihan kaikkea. Väsyneeseen perjantaihin parituntinen sessio laulukilpailuhuumaa sopii kyllä erittäin hyvin.

Siellä on nyt finaalivaihe menossa ja 11 nuorta tähteä jäljellä. Kaikki olivat muuten vähintään kaksi vuotta nuorempia kuin minä, ah ja voi. Tällä viikolla laulettiin syntymävuoden lauluja. Katson tätä kyllä sata kertaa mieluummin kuin vaikka jotain euroviisuja. Finalistit ovat kaikki todella lahjakkaita ja esitykset ovat erilaisia, paljonkaan tylsiä latteuksia ei siis tule. Kaikki ovat täysillä mukana ja yrittävät erottua joukosta ja pystyä koko ajan vain häikäisevämpiin suorituksiin. Ja ovat niin söpöjä. Seksikkäimmät ovat Casey ja Haley, mutta kuka on paras?

Viime aikoina on myös katsottu vanhaa japanilaista animesarjaa nimeltä Future Boy Conan. Tekstitykset ovat englanniksi, mutta kielitaitoni riittää juuri ja juuri (vaikka japania väännetäänkin siinä välillä aika nopeasti eikä ihan aina ehdi lukea tekstejä). Se on aika helppoa kieltä onneksi, ohjelma varmaan luokiteltaisiin lastenohjelmaksi. Mutta itse tykkään kyllä myös aika paljon. Elämänmyönteistä ja ihanaa. Conan elää ydintuhon (tms) jälkeisellä maapallolla. Luonto on taas palautunut nätiksi ja Conan isoisänsä kanssa ei ollutkaan viimeinen eloonjäänyt. Päähenkilön hengen puolesta ei tarvitse pelätä. Hän pystyy riippumaan varpailla hydrokopterin siivestä ja uimaan kädet ja jalat sidottuina. Sankariainesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti