lauantai 28. tammikuuta 2012

Kerro kerro kuvastin

Nykyään on muotia kertoa blogissaan, ketä aikoo äänestää presidentinvaaleissa. No, minä äänestän Sauli Niinistöä. Käsittääkseni hän on jäljellä olevista vaihtoehdoista selkeästi pätevämpi ja sopivampi tehtävään.

Niinistöllä on muuten ihan hauska nimi, kirjoittaessa sen juuri huomasin. Eikös niini ole jokin kasveihin liittyvä asia... wikipedia sen tietää: niini on puun nilasta saatavaa kuitua. No niin. Olettaakseni sana taipuu niini, niinen, niintä, niinenä, niineksi, niinessä, niinestä, niineen, niinellä, niineltä, niinelle, niinettä, niinineen, niinin. Ja siis niinistö ilmeisesti tarkoittaa kuidustoa, tarkemmin sanottuna niinikuidustoa, siis niinistöä.

Ensimmäisellä kierroksella äänestin Sari Essayahia. Mielestäni hän antoi itsestään erityisen hyvän sekä fiksun sekä pätevän kuvan vaalikeskusteluissa, ainakin siinä yhdessä, minkä katsoin.

Työpaikalla puhuttiin viime viikolla hämmästyttävän vähän vaaleista. Siis en kuullut mitään siihen liittyvää. Ehkä asia muuttuu tulevalla viikolla. Ehkä olen itse vain hiljaa, enkä sano mitään siitä, että Jenni on nätimpi kuin Nexar Antonio Flores.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti