lauantai 21. huhtikuuta 2012

Matkalla liekkien maassa - päivä 1

Aamulla heräsimme ja totesin nähneeni outoja unia liekkien maasta. Meille oli annettu oma huone ja meille annettiin aamupalaa, joka maistui hyvälle vaikkakin leipä oli kuulemma vanhaa. Lähdimme pienelle kävelylle ja huomasimme, että oli melko lämmin ilma. Näimme sankarihautausmaan, joukkomurhissa kuolleiden muistokujan ja muuta sellaista. Katselimme mäen päältä kaupunkia ja tornitaloja ja maailman suurinta lippua. Alue oli yllättävän vihreää ja miellyttävää. Kävelimme ja meinasin nääntyä helteeseen.


Myöhemmin lähdettiin autoretkelle katsomaan mutatulivuoria. Tie kulki läheltä merta. Liikenne oli aika mielenkiintoista, mutta kuskimme tuntui omaksuneen liikennekulttuurin oikein hyvin. Tieltä poikettiin vihertäville kukkuloille ja ajettiin ylös mäen päälle mutatulivuoripaikkaan.

Mutatulivuoret kuplivat mutakuplia ja jotkut valuivat vähän mutaa. Valumajälkiä oli nähtävissä paljonkin, joskus olivat nämä kasat purkautuneet varmaan aktiivisemminkin. Mutatulivuoriin ei saanut astua, koska niihin olisi kuulemma voinut upota, että humps vain. Se ei olisi ollut kivaa.



Siellä oli myös pari matalaa lampea, joissa vesi kupli ja kiehui ja virtasi kovasti. Muta oli halkeillut kauniiksi mosaiikiksi, toisin paikoin aika pehmeäksi.


Kyltissä luki jotain, mistä emme saaneet selvää.


Auton luona syötiin piknik-ruoka, grillattua kanaa ja tosihyvää valkoista juustoa ja leipää. Kana oli kuulemma mauttominta mitä ikinä, mutta meihin se meni ihan täydestä. Tässä vaiheessa aloin ihmetellä, miten kaikki ruoka voi täällä olla niin hyvää.

(Klikkaamalla saat kuvia suuremmiksi.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti