maanantai 30. elokuuta 2010

Lähtö lähenee

Ollaanko silloin hyvässä vaiheessa muuttovalmisteluja, kun keittiön kaapit on tyhjennetty ja pesty? Ainakaan sitä asiaa ei tarvitse tehdä enää huomenna eikä ylihuomenna. Muuta pesua ja siivousta ja tyhjentämistä ja pakkausta ja sellaista vielä on. Kaikesta hamstrauksesta huolimatta laatikot ovat kuitenkin loppumassa kesken. Ehkä niitä löytyy vielä huomenna muutama jostain. Tai sitten selviämme niillä, mitä on.

Avaimet mennään hakemaan huomenna iltapäivällä ja varmaankin keskiviikkoaamuna pääsemme sitten kurkkimaan uuden kodin sisälle. Meillä on ihan koko päivä aikaa siirtää kamamme sinne. Yksi muuttoapumies on jopa luvannut tulla heti aamusta, joten tässä ei ole hätäpäivää.

2 kommenttia:

  1. Jaksamista muuttoon! Mekin on kerran tehty niin, että heti muuton jälkeen on toinen lähtenyt matkalle. Siihen liittyen siis vinkki (joka tulee liian myöhään ja on varmaan muutenkin tarpeeton): kannattaa pakata matkatavarat ennen muuttoa. Niitä ei löydä enää muuton jälkeen.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Hyvin on mennyt, etenkin kun päästiinkin jo eilen illalla aloittamaan. Tuo pakkausidea kävi mullakin mielessä, mutta en sitä sitten jaksanut. Onneksi tässä on kuitenkin vielä aika monta päivää ennen reissua.

    VastaaPoista