perjantai 6. elokuuta 2010

Muuttamaan

Uusi koti löytyi jo nyt. Se on nykyisessä osoitteessamme, mutta B-talossa, jossa asumisesta haikailin vähän aikaa sitten täällä. Nopeastipa tärppäsi.

Huomasin jo kolme viikkoa sitten, että asunto oli vapaana, mutta sillä erää asialle ei voinut tehdä mitään. Olin silloin juuri lähdössä meriseikkailulle kahdeksi viikoksi, joten asunnon katselu ei olisi tullut kyseeseen. Aika varma olin, että paikka ei ole enää vapaana, kun sieltä tulen takaisin. No, oli se kuitenkin. Alkuviikolla ei vaan ollut muuttofiilistä, joten en itse ruvennut soittelemaan asunnon perään. Sitä kuitenkin tarjottiin meille keskiviikkona, joten pitihän siinä jo ruveta innostumaan. Nyt on kurkattu sisällekin, ja maanantaina mennään tekemään vuokrasopimus.

Päällisin puolin uusi koti näytti ihan siistiltä. Säilytystila ei ainakaan lisäänny nykyiseen verrattuna, mutta päätimme kuitenkin tunkea itsemme ja tavaramme sisään. Jossakin nurkassa lienee sen verran tilaa, että tarvittaessa voi ostaa pari lisäkaappia. Ja tietenkin siellä on se yksi huone enemmän, johon voi sijoittaa työpisteen. Työpöytä pitää sitten myöskin ostaa. Jossain vaiheessa täytyy varmaan ruveta katselemaan myös sitä oikeaa sohvaa, joka meiltä on puuttunut jo seitsemän vuotta. Se saakin sitten kyllä luvan olla hyvä sohva.

Olin vähän haaveillut omasta pihasta, mutta tämä asunto on toisessa eli ylimmässä kerroksessa. Kakkosessa on tietysti omat hyvät puolensa. Voi pitää verhoja vähän rennommin auki, kun kukaan ei kävele ihan ikkunan edestä. Ja ovathan maisematkin paremmat.

On ihan mukava jäädä vielä asumaan tähän samaan pihapiiriin. Ei tämä varmaan täydellinen paikka ole, mutta ihan mukava kuitenkin. Oikeasti en muista uuden asunnon sisällöstä paljon mitään. Vaikea sitä nyt on niin tarkkaan katsoa, kun aikaa on rajallisesti ja nykyasukkaiden tavarat sisällä. Mutta varmaan siellä on ihan hyvä olla. Olihan tässäkin. Sitten sen näkee, syyskuun alussa nimittäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti