maanantai 14. marraskuuta 2011

Nimenanto

Muutamia viikkoja sitten valittelin työkaverille, että artikkelien kirjoittamiseen ei jää aikaa, kun pitää tehdä niin paljon kaikkea muuta ja aina aloitella uusia hommia kesken kaiken. Kollega sanoi, että "katsopas niin näytän sinulle, miten sen ongelman voi ratkaista". Hän otti kalenterin esiin ja lähetti minulle viikon varauksen 14.-18.11.2011, merkinnällä artikkelinkirjoittaminen, Honolulu. No se on tällä viikolla. En lähtenyt Honoluluun, mutta aamupäivällä googlasimme nipun papereita, jotka liittyvät omaan aiheeseen. Kerkisin lukea niistä yhden ja sain aikaiseksi oman paperin työnimen. Se meni työkaverin työnimi-seulasta läpi ihan ykkösellä, ja sen kolme sanaa saivat jopa kehujakin. Tietysti työnimi on vain työnimi, mutta kuitenkin. Ja samalla tuli määriteltyä, mistä aion kirjoittaa. Kaksi kokenutta ihmistä on ollut sitä meltä, että kyseinen aihe on ok. Joten kai se sitten niin on. Ehkä. Ja nyt minä aion kyllä yrittää tätä.

Se olisi vasta ensimmäinen paperini. Mutta joskus on aloitettava ja sitten on jatkettava. Eikä pienten alkujen päiviä sopinut hyljeksiä. Olisi kiva, jos tämä onnistuisi.

Ja jos saan kovin paljon muihin asioihin liittyviä nakkeja tällä viikolla, niin saatan alkaa harkitsemaan sitä Honolulu-vaihtoehtoa.

1 kommentti:

  1. Joo. Honolulu voi olla myös koti tai kahvila, sillä ehdolla että siellä ei ole toimivaa nettiä ja puhelin unohtuu autoon. Pienin askelin eteenpäin ja täydellisyydentavoittelu nurkkaan!

    VastaaPoista