torstai 16. helmikuuta 2012

Aika päivittää

Pikkuhiljaa alkaa tuntua siltä, että olisi ehkä jotain kerrottavaakin.

Kuten, että sain tänä vuonna puolisolta lahjan ystävänpäivänä. Ihania magneettipalikoita rakenneltavaksi. Sopii stressileluksi ja muutenkin leluksi.

Harkitsemme myös ensimmäistä häämatkaamme toteutettavaksi tänä vuonna. Lippuja ei ole vielä hankittu, mutta jonnekin varmaan olisimme menossa jossain vaiheessa. Vaikka kesäkuussa tulisi olemaan vasta yhdeksän vuotta täynnä, niin tarkemmin ajatellen kyseessä on kuitenkin kymmenes hääpäivä. Voisi kai sitä johonkuhun naapurimaahan jo sitten matkustaa?

Ystävä oli nämä uutiset kuultuaan sitä mieltä, että "te taidatte elää jonkinlaista parisuhteen renessanssia". No jaa. Olisihan kahdenkesken tehty lomamatka meille kyllä aika mullistava uutuus, mutta itse ostamaani etukäteis-ystävänpäivälahjaa perustelen sillä, että en saanut aikaiseksi hankkia sitä jouluksi. On hyvä, että kevättalvella on jonkinlainen jämälahjajuhlapäivä.

Me muuten vietimme ystävänpäivää menemällä elokuviin katsomaan This means war. Se oli romanttinen ja se oli tosi hyvä. No niin. Pitäisiköhän alkaa piirrellä sydämiä töissä käyttämiini keltaisiin muistilappuihin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti