tiistai 27. marraskuuta 2012

Sinne ja takaisin ja vielä jonnekin

Jonkinlaista kiirettä on pitänyt ainakin siitä päätellen, että edellisestä viestistä on kulunut jo 11 päivää. Kohta muuttuu vielä kiireisemmäksi. Sunnuntaina lähden työmatkalle kaukoitään ja sieltä palattua täytyy vielä käydä toisellakin reissulla. Tänään sain hommattua kohdemaan valuuttaa sekä matkalukemista. En tiedä luetuttaako, mutta on sitä melkein pakko mukaan ottaa. Onneksi löytyi.

Toinen kirja on Tie Myrskyluodolle. Se on aika lyhyt, mutta kyllä se yhdelle lentomatkalle riittäisi. Luulempa että luen sen ja neljä jatko-osaa joka tapauksessa vielä tänä vuonna. Ainakin jos niitä kirjaston hyllyistä löytyy. Tammikuun alkuun on liput varattuna kaupunginteatteriin katselemaan ja kuuntelemaan kyseistä tarinaa.

Toinen kirja on Lee Childin Tappotahti. Se olisi tarpeeksi pitkä, joten välttämättä tuota ensimmäistä kirjaa ei tarvitsisi ottaa lainkaan mukaan. Minä vaan olen lukenut jännäreitä oikeastaan aika vähän, joten en ole ihan varma, mitä saan. Ensimmäisen lauseen perusteella se olisi kyllä ihan kelvollinen: Minut pidätettiin ruokapaikassa nimeltä Eno's. Kevyt se ainakin on, kun se on pokkari. Ihan fyysisesti ja varmaan muutenkin.

Ehkäpä otan pelkästään tuon jälkimmäisen. Viimeksi kun olin matkalla, niin en aloittanutkaan matkalukemiskirjaa. Mutta silloin lennot olivatkin lyhyempiä. Jos joudun menemään Ouluun bussilla, niin voin ottaa sinne tuon myrskyluotokirjan. Hassua on, että edessä olevat lentomme maan ääreen kestävät noin 10 tuntia, ja silti Ouluun tuntuu olevan melkein yhtä pitkä matka. Nopein bussi menee sen viidessä tunnissa. Mutta katsotaan nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti