lauantai 1. joulukuuta 2012

Mökit matkalla

Ensimmäinen luukku on avattu ja joulukortit vein jo postilaatikkoon. Joulukuun aloitustunnelmaan kai sopii mennä pienelle kävelylle lumisateeseen joulukortteja kantaen. Yleensä en lähetä niitä ihan näin aikaisin, mutta koska ne olivat jo valmiina, niin ei kai sitä viimeistä mahdollista postituspäivää tarvitse odottaa. Sitä paitsi poistun maasta huomenna. Puoliso olisi varmaan muistanut viedä joulukortit, mutta en laskenut sen varaan.

Onpa mukavaa, että talvi tuli jo. Pakkasta on nyt ehkä reilut 10 astetta ja illalla alkoi lopulta lumisade täälläkin. Näillä näkymin talvi on täällä vielä silloinkin kun tulen matkalta. Ja toivottavasti vielä muutamia kuukausia sen jälkeenkin.

Nousevan auringon maasta tuli viestiä, että siellä näemme todennäköisesti paljon värikkäitä jouluvaloja. Lunta siellä ei ole, mutta yöllä voi mennä pakkasenkin puolelle. Silloin olen toivottavasti turvallisesti hotellihuoneessa peiton alla. Kun tämä ja seuraava työmatka on tehty, niin sitten onkin joululoma. Eli oikeastaan jo joulu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti