tiistai 11. tammikuuta 2011

Maxittomasti kirkossa ja kotona

Täytyy varmaan tässä tunnustaa, että vietän eräänlaista tipatonta tammikuuta. Lopetin (vihdoinkin) limsan lipittämisen toistaiseksi. Pepsi maxin käyttöni on ollut pitkän aikaa jokseenkin liian suurissa mittasuhteissa. Jos minulla oli fyysisiä vieroitusoireita, niin niistä olen varmaankin jo selvinnyt yli, kun olen ollut kuivilla sentään useita päiviä.

Olin riippuvainen. Oireet olivat joko henkisiä (toistuvia limsahaluja) ja fyysisiä (päänsärkyä) tai sitten pelkästään henkisiä (kuvittelua, että päänsärky johtuu maxittomuudesta). Oireiden takia en kyllä lopettanut, vaan koska päivittäiset suuret maximäärät ovat kuulemma epäterveellisiä.

Vietän myös kirkossakäyvää tammikuuta. Tässä kuussa on viisi sunnuntaita, jolloin meidän seurakunnassa on tilaisuuksia. Skippasin ensimmäisen, mutta muihin ajattelin osallistua. Tämä ei johdu pelkästään melko kirkossakäymättömästä syksystä vaan myös siitä, että tammikuussa siellä on tarjolla aika mielenkiintoista ohjelmaa. Aluksi on kolmen kerran puhesarja (jatkumot kiinnostavat aina jonkin verran enemmän kuin sekalaiset raapaisut) ja viimeisellä kerralla on vieraileva puhuja, jota kuuntelen muuten ihan mielellään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti