sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Mukavaa viikonloppua

Viikonloppu meni oikein mukavasti, mutta nopeasti. Perjantaina kävimme kyläilemässä. Katseltiin nelilapsisen perheen iltapuuhia, pelattiin lautapelejä ja puoliso pääsi soittamaan hienoa kitaraa. Minä sain pitää sylissä pienimmäistä, joka unohtui siihen istuksimaan ennätysajaksi. Sain kyllä myös monia oikein leveitä hymyjä.

Lauantaina melkein lähdimme talven ensimmäiselle laskettelureissulle, mutta sitten leppoisa kotipäivä vei voiton. Taisin lueskella kirjaa suurimman osan ajasta. Illalla kävimme saunassa ja katsoimme Toy Story 3:n.

Tänään menimme aamulla kirkkoon. Kirkossakäyvä tammikuu päättyi täten lukemin 3/5 eli lintsasin suunnitelluista käynneistä vain yhden kerran. Ja itseasiassa tänään menin kirkolle vielä toisenkin kerran. Siellä oli ystäväni ideasta syntynyt naisten ilta, joka oli tänään ensimmäinen laatuaan. Se oli oikein hyvä tilaisuus, ja tämän tyyppistä toimintaa on mielestäni kaivattukin meidän seurakunnassa. Naistentyö tuntuu lipsahtavan useimmiten vain mummopiireilyksi. Tänään paikalla oli kuitenkin kaikenikäisiä naisia varsin edustava joukko. On varmaan mentävä toistekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti