maanantai 29. elokuuta 2011

M.o.t.

Nyt on viimeistään syksy tullut. Eilen huomasin parvekkeelta ensimmäiset punaiset lehdet. Ehkä niitä on hieman aiemminkin ollut, mutta silmät kiinni kun kulkee niin ei huomaa. Illalla metsässä lehtiä satoi niskaan enemmänkin. Eli todistusaineistoa on. Mutta syksy saa tulla. Syksy on hyvä. Toivottavasti siitä tulee mukava keleiltään ja muuten.

Olo on aika rauhallinen, tavallaan. Ja ihan mukava. Mukava syksyolo on aina syksyisin tervetullut. Vielä jos jaksaisi olla töissä päivisin. Ja jos saisi säädettyä työtuolin hyväksi. Toivon, että päivät menevät nopeasti ja illat hitaasti. Talven tulolla ei ole mitään erityisempää kiirettä.

Syksyllä voi mennä katsomaan vanhempia ja sukulaisia ja keskittyä kotiin. Voi olla kotona ja nauttia. Ja syksyisessä ulkoilmassa kannattaa myös olla, ainakin silloin, kun se on hyvä.

Hajanaisia syksyajatuksia tähän väliin siis. Muuta ei nyt irtoa. Talviunille ei varmaan kuitenkaan saa mennä, joten lisää jotain joku päivä. Jokohan olen käyttänyt kaikki syksyiset Taru Sormusten Herrasta-lainaukset...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti