perjantai 23. syyskuuta 2011

Hajanaiset viikonlopputuumiskelut

Perjantai-ilta tuli. Väsyttää, mutta nyt on vaihtelun vuoksi kotiviikonloppu edessä. Ehkä ehdin päivittää blogia.

Kulutimme tänään prismassa kuin suurempikin perhe. 133€:lla, tosin siihen kuuluivat mukaan yhdet farkut, yhdet verkkarit ja yksi vyö. Ja hiusharja. Ja pinnejä. Naapuriliikkeestä löytyi myös yksi työtuoli, mutta se mennään hakemaan vasta ensi viikolla.

Meillä on ollut kaksi työtuolia, joista molemmat ovat melko monessa osassa juuri nyt. Olen kyllä tyytyväinen, että minulle löytyi sopiva. Nykyään on muotia tehdä niihin ihan kamalia kaarevia selkänojia. Tuossa se oli kohtuuden rajoissa. Hyvä ei todellakaan ole aina se kallein.

Viikonloppuna voisi mahdollisesti aloittaa ikkunanpesuprojektin. Naiset kuulemma aina vouhottavat ikkunanpesusta. No voihan se olla. Mutta keväällä en kyllä tullut pesseeksikään niitä, vaikka täällä lupailin. Ennen pakkasia ne pitää kumminkin pestä. Tai ainakin olkkarin ikkunat...

Elävien tulien syksyn olen myös varovasti avannut. Tuntuu melko aikaiselta, mutta tällä viikolla poltin kahta tuikkua tunnin verran ikkunalla. Puolustukseksi voisi sanoa, että kun ei ole sellaista pikkulamppua. Ei sitä ihan pimeässäkään aina viitsi olla. Vähän oudolta se kyllä silti tuntui.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti