perjantai 28. lokakuuta 2011

Ihanuuksia

Viikonloppu aaaaahh. Saa nukkua ja saa olla kotona.

Synttärit menivät hyvin, paitsi että tuli vähän kiirettä ehtiä kotiin ennen vieraita. Tai kodin ovelle kyllä ehdin, mutta sisään ei pääse ilman avainta. Siinä sitten seikkailin hyvän tovin vara-avainta hakiessa. Mutta ei se mitään. Loppu hyvin kaikki hyvin.

Pienin vieras oli kovin ihana, ja tuli hyvin juttuun meidän Ernesti-pupun kanssa. Ja pilatesrullasta hän erityisesti pitää. On hyvä, että se on monikäyttöinen. Toiseksi nuorin vieras muisti vuoden takaa pyytää sitä "linnaa, jossa on lunta". Lunta eli sokeria siinä oli paljon vieläkin.

Puolison antamasta paketista löytyi iso punainen tikkari, jossa lukee I love you. Romanttista ja ihanaa. Sitä voi katsella. Ja sain myös toisen paketin, joka jatkoi samaa teemaa kuulemma. Sitä voi kuunnella...

Sain myös vihreän rahapuun, punaisen destroyerin, punaisen painin, punaisen auton ja vihreän kynttilän. Tykkään kaikista. Ystävät ovat ihania ja joskus jättävät muistoja itsestään.

Frisbeegolfissa alkaa valaistunut vaihe, eli pikkuisia ledivaloja teipataan kiekkoihin. Koeteippasin äsken neljä valaistunutta frisbeetä. Teippiä ei varmaan tullut tarpeeksi, koska en halunnut sen menevän valon eteen. Niin se turhamaisuus hiipii urheiluunkin. Toivottavasti ne lamput kuitenkin pysyisivät paikallaan huomenna illalla "ledikisoissa".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti