sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Kaupunkielämää

Viikonloppu meni oikein kesäisesti. Aurinko paistoi ja nurmikolla tuli lojuttua jonkin verran. Lisäksi kokeilin frisbeegolfia toisen kerran. Se oli ihan mukavaa. Täytyy ehkä jatkaa kokeiluja. Ensimmäinen testi tapahtui uudenvuodenpäivänä, jolloin olosuhteet olivat jokseenkin erilaiset kuin nyt. Lunta oli vajaat puoli metriä, joten hangessa pääsi mielin määrin kahlailemaan. Nyt piti välttää heittämästä vesiesteeseen tai kurakkoon ja varoa, ettei nenä pala auringossa.

Korkkasimme illalla myös suosikkitv-sarjani uuden kauden. Lähes kaikki sen jaksot on kerätty valmiiksi koneelle. Ei siis tarvitse jäädä pidemmäksi aikaa jännittämään, jos tapahtuvat jäävät jännään kohtaan. Niin käy tässä sarjassa joka jakson lopussa. Katsoimme eilen illalla 4 jaksoa ja tänään aamupäivällä 2. Kohta ne varmaan loppuvat kesken. Jaksoja on yhteensä 24. Tapahtumat kestävät yhteensä 24 tuntia ja ne ovat mahdottoman jännittäviä.

Ensi viikosta on tulossa aika kiireinen sisältäen paljon töitä ja iltaohjelmaa ja yhden työmatkan pääkaupunkiseudulle. Tällä kertaa lähdetään reissuun jo edeltävänä iltana eikä aamulla kello viisi. Tämä vain ja ainoastaan yöunien ja päiväpirteyden takia. Kannatan suunnitelmaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti