maanantai 10. toukokuuta 2010

Kesäsateet

Ikkunan takana olevassa koivussa on näkynyt vihreää jo muutaman päivän ajan. Se taitaa olla lisääntymässäkin. Kesä on siis ihan kohta. Sadekaan ei haittaa tässä vaiheessa, koska se kerran saa vihreän määrän lisääntymään ulkona. Sitä paitsi ilma tuoksuu mukavan raikkaalta. Kevään tulo pääsi kyllä taas yllättämään minut. Jotenkin on niin vaikea uskoa, että kesä muka on nyt jo ihan nurkan takana. Mutta siellä se vaan on.

Kesävaatteet voisi siis kaivella esiin jossain vaiheessa. Minun pitäisi kai myös kokeilla, mahdunko niihin enää. Valitettavasti vähäliikuntainen talvikausi on aiheuttanut pientä epävarmuutta tästä. Ehkä nämä lisähuolet kuitenkin alkavat karista pois nyt, kun pyöräilykausikin kerran on käynnissä.

Ikkunatkin pitäisi pestä. Vaikka en hyvä kodinhoitaja olekaan, niin sen äiti ainakin onnistui opettamaan minulle, että ikkunat pitäisi pestä keväällä ja syksyllä. No, jos pesisi ainakin ulkopuolet jossain vaiheessa. Kevätsiivous taitaa jäädä tälläkin kertaa siihen.

Näiden lisäksi jatkossa täytyy muistaa käydä usein ulkona, niin että varmasti tulee havainneeksi kesän. Olisi suuri onnettomuus, jos kesä pääsisi livahtamaan jotenkin huomaamatta ohi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti