maanantai 3. toukokuuta 2010

Pyörillä

Tänään oli mukavan keväinen sää. Mistäkö tiedän? Siitä, että menin pyörällä töihin ja sieltä keskustaan pilatekseen ja takaisin kotiin. Olipas reipasta ja mukavaa.

Eilisten ja tänäällisten kokeilujen perusteella pyöräily vaikuttaa olevan sopiva liikuntamuoto jopa selkäongelmienikin suhteen. Mukavaa, että sopiviakin lajeja siis on olemassa. Selkä ei tullut kevyestä pyöräilystä kipeämmäksi, vaan päinvastoin ihan paremmaksi. Kiva juttu. Oli mukavaa saada liikuntaa ikään kuin pitkästä aikaa. Ja on mukava lähteä uudestaan, kun ei ole odotettavissa mitään ikäviä jälkivaikutuksia.

Mietin tässä myös, pitäisikö kokeilla rullaluistelua. Se voisi olla mukava laji, mutta sen omakohtaista soveltuvuutta ei oikein tiedä ennen kuin kokeilee. Ja sitä varten pitäisi olla varusteita. Ainakin luistelureitit olisivat lähellä, kun rantabulevardi menee ihan vierestä. Tosin kesäisin tuolla rantatiellä on niin paljon menijöitä, että välillä pelottaa ajaa pyörälläkin. Kaikki eivät suinkaan liikuskele kovin varovaisen näköisesti. Rullaluistimilla pitäisi olla ihan extravarovainen. Jätän asian hautumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti