sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Selittelyjä

Lisäsyy blogin aloittamiselle näkyy kuvassa. Viime torstaina töistä tullessa oli kotona odottamassa ikioma tietokone. Nyt on helpompi viettää pidempiäkin aikoja koneen äärellä, kun ei tarvitse tehdä yhteisen koneen varauskirjaan merkintöjä sitä varten. (Huomioikaa lievä liioittelu edellisessä ilmaisussa.) Joka tapauksessa blogin pito lienee helpompaa oman koneen avulla. Taisikin olla niinpäin, että yksi syy koneen hankinnalle oli suurehko blogi-innostus.

Toinen syy koneen hankinnalle oli älynväläys, että onhan niitä minikannettaviakin olemassa. Normaalikokoinen kone kun vie mukamas niin paljon tilaa työpöydällä, ettei siinä mahdu sitten tekemään mitään muuta. No, tämä pikkuruinen on kyllä tosi helppo siirtää pois tieltä. Se on muutenkin aika kiva. Viime päivinä on tullut leikittyä paljon tällä uudella lelulla, mutta en kuitenkaan jatkossa aio kuluttaa kaikkea vapaa-aikaani näytön äärellä. Toivottavasti ainakaan.

Konekuvan taustalle on eksynyt myös Bluegrass Gospel triplacd:n kotelo, jota käytän tällä hetkellä koriste-esineenä pöydällä. Sen sisällä oli nimittäin vielä normaali kotelo levyille, joita on kuunneltu varsin ahkerasti. Levyt olivat viime syksyn löytö, ja niiden saapumisesta joululaulukauteen asti en juuri muuta kuunnellutkaan. Se on sellaista mukavaa ja rentoa musiikkia, mistä tulee hyvä mieli. Mitäpä tässä muuta kaipaisikaan, kun en musiikista muuten niin kauheasti ymmärrä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti