perjantai 29. tammikuuta 2010

Viikon loputtua

Olipa siinä viikko. Kaikki voimat menivät, tai ainakin melkein kaikki. Mukava kun ei tarvitse ottaa selvää, kuinka paljon jäi jäljelle. Nyt saa vaan olla ja ihmetellä. Näin saunan jälkeen on aika mukava olo. Väsynyt, mutta mukava. Ja mielikin on nyt hyvä. Väsynyt, mutta ihan hyvä.

Pitäisiköhän tätä nyt selittää tarkemmin. Siis viikko oli aika pitkä. Kiirettä töissä, kiirettä kurssilla ja paineita vähän enemmän kuin yleensä. Ja sitten vielä muutto töissä. Se oli tänään. Ravaamista edestakaisin, ylikierroksilla käymistä, levottomahkoja juttuja, konttaamista pöydän alla ja ihmettelyä. Ainiin ja vähän kiipeilyä. Muuttaminen oli kyllä kivaa. Mutta ihmeen paljon energiaa ees taas kävely näyttää vievän tottumattomalta.

Nyt voisi kylläkin lopettaa noiden viikkojuttujen muistelemisen ja ajatella viikonloppujuttuja. Ensi yönä aion nukkua mukavasti omassa sängyssä ja pitkään. Herään yöllä pelkästään mukavia ajatuksia mielessä ja menen uudestaan nukkumaan niin pitkäksi aikaa kuin nukuttaa. Ihanaa. Ja ennen nukkumista voisi vielä tehdä jotain mukavaa...tiedänkin jo mitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti