lauantai 27. marraskuuta 2010

Pikkujoulu

Huomenna alkaa se virallinen joulunodotus. Eilen muistin ostaa neljä kynttilää. Kynttilänjalat onnistuin tosin aika hyvin pilaamaan, kun ajattelin, että niitä voisi pestä tiskiharjalla. Lopputuloksena paljon märkää värimaalinöyhtää tarrautuneena esineiden pintoihin. No, eiköhän niitä voi vielä huomenna käyttää, vaikka ovatkin vähän laikukkaita. Uusien ostamista voisi harkita.

Kynttelikkö on myös asetettu lipaston päälle ja kranssi oveen. Oikeita kynttilöitä on muutama palamassa. Ja tänään paistoin pienen kinkun kokeilun vuoksi reilusti ennakkoon. Kun se saadaan syötyä ensi viikolla loppuun, niin sen jälkeen on vielä hyvin aikaa saada uusi kinkunnälkä ennen joulua. No, tästä ei ehkä ole tulossa mitään jatkuvaa perinnettä. Sen sijaan näihin aikoihin on tavan mukaan leivottava pipareita. Sen ajattelin tehdä huomenna. Niitä pääsee varmaan tekemään lisääkin ensi viikonlopun tuparien jälkeen.

Jotta ei olisi liian jouluista, niin ilmoitan tähän lopuksi, että yhtään joululahjaa ei ole vielä meidän nurkissa kätkettynä. Melko suurella todennäköisyydellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti