sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Huomenna sen mä teen

Viikko on mennyt aika nopeasti. Samoin viikonloppu. Tänään oli tarkoitus ruveta lukemaan fysiikan tenttiin, joka on perjantaina. En vaan ole vielä saanut lukemista alkuun, ja kohta onkin nukkumaanmenoaika. No, ehkä tuossa viikolla ehtii vielä vähän vilkuilla niitä juttuja...siis suoraa liikettä, pyörimisliikettä, voimia, liikemääriä, energiaa, työtä ja sen sellaista. Jotain Newtonin lakeja oli kanssa. Ovatkohan ne jotenkin tärkeitä? Varmaankin.

Motivaationi tenttiin lukemiseen nousee lähinnä ärsytyksen minimoimisesta. Jos ei osaa laskea tenttitehtäviä, niin se ärsyttää. Ja jos ei osaa laskea niitä siksi, ettei ole vaivautunut painamaan mieleen jotain kirjainyhdistelmiä (kuten F=ma ja niitä muita), niin se vasta ärsyttääkin. Ja jos kokeelle varattu aika loppuu kesken, koska on laskenut kaiken aikaa väärin ja huomannut sen liian myöhään, niin sekin ärsyttää.

No, ehkä tuo ärsytys kuuluu asiaan. Ja jos vaikka perjantaina ärsyttääkin, niin se varmaan unohtuu aika nopeasti. Nimittäin sitten kun tentti on ohi, en enää opiskele tänä keväänä. Ainakaan vapaa-ajalla. Vapaa-ajastani tulee vapaata. Ihanaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti