maanantai 22. maaliskuuta 2010

Uusi loppiainen

Otin tänään joulukortit pois seinältä. Tosin en ihan kaikkia. Pari niistä oli niin kivoja, että ne saivat luvan jäädä. Ehkä otan ne pois pääsiäisenä tai sitten ensi jouluna. Eiväthän seinät saisi olla ihan tyhjiä ja valkoisia. Meillä on sellaisia seiniä ihan liikaa. Syksyllä minulla tosin oli sisustamisinnostus ja silloin tuli täytettyä osa seinistä vanhojen Tolkien-seinäkalenterien kuvilla. Onhan sekin tietysti parempi kuin ei mitään, mutta eivät ne kuvat kyllä kummoisilta näytä. Ideana Tolkien-aiheinen sisustus kyllä sopisi meidän kotiin kuin nenä naamaan.

Aiemmin minulla oli tarkoituksena laittaa yksi meriaiheinen palapeli olohuoneen seinälle, mutta siitä ei ikinä oikein tullut mitään. Palapeli on 3000-palainen, ja se jäi meillä "melkein ikuisuusprojektiksi". Nimittäin nyt se on kyllä jo valmis, tai siis melkein valmis. Viimeinen pala on hukassa. Ja lisäksi palapeli oli maton alla niin kauan, että värit ovat osaksi kuluneet pois. Eipä siitä siis tainnut seinän koristetta enää tulla. Maton alla on kyllä hyvä säilyttää tekovaiheessa olevia palapelejä, mutta ei näköjään montaa vuotta. Sen ei varmaan olisi pitänyt olla mikään yllätys.

Jouluinen ovikoriste sai myös tänään lähteä ulko-ovesta. Vaikka ei se nyt välttämättä ole niin jouluinen, jos ajattelee ne kaksi istuskelevaa tyyppiä vaikka lapsiksi eikä tontuiksi. No, nyt se menee kaappiin kuitenkin. Samoin kynttelikkö lipaston päältä sekä tähti ikkunalta. Eipähän kukaan pääse sanomaan, että hauskoja pääsiäiskoristeita teillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti