sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Kauniit kukat kaunis koti

Nyt ne ikkunat, jotka meinasin pestä, on pesty. Hyvä. Sääennusteessa näkyy jo pakkasta, hui! Tosin se olisi ihan kiva, jos vaikka talvi tupsahtaisi tällä kertaa vähän aiemmin kuin viime vuonna. Ei sitä koskaan tiedä.

Viikon päästä on jo synttärit, joten kyllä tässä vääjäämättömästi loppusyksyssä ollaan. Isä ja äiti kävivät jo juhlimassa täällä eilen minun kohta täynnä olevia pyöreitä ikävuosiani. Isä sanoi, että silloin kun synnyin, oli pakkasta miinus 20. Eilen kävimme syömässä kalliisti kivassa ravintolassa ja sitten haimme jälkiruuat kotiin. Äiti toi kukan ja tunnistin sen ihan itse orkideaksi. Se on hieno, täytyy kyllä myöntää. Ja äidin aiemmin tuomassa kaktuksessa, jonka hän neuvoi laittamaan loppukesäksi parvekkeelle, on nyt nuput. Jos muistan kastella sitä, niin se kukkii kohta. Nättiä.

Puoliso siivosi tänään työhuoneensa tiistaina tulevaa yövierasta varten. Minäkin innostuin sitten siivoamaan olohuoneen työpöytäni, jota en kylläkään käytä muuta kuin tavaroiden säilyttämiseen, koska se on niin korkea. Mutta nyt se näyttää kuitenkin paljon kivemmalta. Vein myös viherkasvit suihkuun, kun äiti muisti taas sanoa siitä. Äitien neuvoja kannattaa kuunnella.

Tämäkin viikonloppu oli ihan onnistunut. Mutta ei haittaisi, jos se olisi pidempi. Näinä viikkoina ja viikonloppuinakin väsyttää aika lailla. Varmaan se johtuu syksystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti