maanantai 22. helmikuuta 2010

Hämäräpuuhia

Ulkona oli vielä valoisaa, kun tulin pois töistä. Valoisaa, jee! Se oli viiden aikaan. Kaupassa käymisen ja kotiin tulemisen aikana alkoi kyllä jo hämärtää, mutta ei se mitään. Mukavaa huomata, kuinka valo lisääntyy. Valo on hyvä.

Talvi on myös hyvä. Sen ei ollenkaan pidä vielä loppua, vaikka aika monet kuuluvatkin sanovan niin. Pakkaset saisivat kuulemma jo loppua ja kesän pitäisi tulla. Ei nyt vielä! Helmikuu on talvikuu ja maaliskuukin saa minun puolestani olla ihan talvinen. Eikös nopea kevät joskus huhtikuussa sitäpaitsi tuntuisi oikein mukavalta. Kesä jo toukokuussa kelpaisi toki minulle. Mutta nyt on vielä talvi ja aikaa talviulkoilulle. Se taas on sitä mukavampaa, mitä enemmän on valoa. Jee.

Ajattelimme mennä tänään elokuvateatteriin katsomaan, kuinka Sherlock Holmes seikkalee vähemmän valoisilla englantilaisilla kujilla. Toivottavasti kaikki päättyy kuitenkin hyvin. Leffa alkaa vasta puoli yhdeksältä, joten minä saatan vähän myöhästyä nukkumaanmenoajasta. Mutta ehkäpä selviän siitä ainakin yhtä hienosti kuin Robert Downey Jr. ja Jude Law omista seikkailuistaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti