sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Perhoset

Appivanhemmat olivat kutsuneet kaikki lähistöllä asuvat lapsensa puolisoineen ja lapsineen päivälliselle. Siitä tuli yhteensä kahdeksan aikuista ja kaksi lasta. Ei mahduttu yhtä aikaa pöytään, mutta kaikki taisivat saada mahansa täyteen.

Tänään on ystävänpäivä ja sain lahjaksi neljä korttia ja kukan. Aika hyvin siis. Kukka on mielikuvituskukka ja lahjoittajan kanssa laitoimme sen anopin viherkasvin oksalle. Sinne se jäi kukkimaan. Korteissa on perhosia. Varmaan se merkitsee todellista ystävyyttä, kun saa samalta ystävältä neljä itsetehtyä korttia. Korttien ja kukan antajat ilahduttivat myös istumalla sylissäni kumpikin omalla vuorollaan. Kaksivuotias tuli ensin syliin ja keinutuolin kyytiin ja sanoi, että nelivuotias saa kyllä nyt leikkiä hevosella. Erittäin kilttiä ja ystävällistä. Nelivuotias ei vaan kerennyt hevosen selkään, kun piti piirtää perhosia.

Mukavaa, kun on ystäviä. Laskiaisen viettäminen jäi ainakin tänään vielä vähemmälle, vaikka aurinko paistoi hyvin houkuttavasti ulkona. Jos ei tulekaan lähdettyä mäenlaskuun lähipäivinä, niin ainakin täytyy mennä ulos saamaan aurinkoa.

1 kommentti: