torstai 25. helmikuuta 2010

Kotikunnaat

Tulevana viikonloppuna toteutan vihdoinkin vierailun vanhempien luokse. Viime kerrasta on jo aikaa ja vuosikin on vaihtunut sen jälkeen. Onneksi vanhemmat taitavat vielä muistaa, että heillä on tytär. Vaikka eivät ole sellaista nähneetkään viime aikoina.

Samalla kun näen vanhemmat, näen myös koiran. Se on tärkeää, koska koira on niin vanha, että ikänsä puolesta se voi kuolla koska vaan. Hauva täytti tällä viikolla 14, joten minun täytyy mennä tarkistamaan onko se oikeasti vielä siellä. Hauveli on kyllä aika pirteä, joten ehkä se voi vielä jonkun vuoden elää. Ja toivon mukaan elääkin.

Kulta tulee myös mukaan reissuun. On mukavaa, että ei tarvitse itse ajaa autolla tuulessa ja tuiskussa. Ja on mukavaa saada mahdollisimman monta tärkeää ihmistä yhtä aikaa saman katon alle. Vanhemmatkin taitavat ajatella niin. Lisäksi he haluavat jonkun asentamaan virustorjuntaa uuteen tietokoneeseen. Ajattelin pitää pienen myyntipuheen ja tehdä heistä myös skypekäyttäjiä. Aina ei jaksa soittaa ja kysyä, mitä koiralle kuuluu. Sen voisi tehdä helposti onlinessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti